En snabb översikt över reklampåsar

Oavsett om du är på en mässa, i skolan, på kontoret eller till och med i mataffären kommer du säkert att stöta på en reklampåse. Väskor är en av de vanligaste reklamartiklarna, och det är av goda skäl. Väskor fungerar som vandrande reklamtavlor och håller ditt varumärke eller budskap i fokus för människor.
Det finns många olika typer av väskor att välja mellan. Med dessa snabba råd kommer du att vara på god väg att välja den perfekta väskan för ditt varumärke på nolltid.

Tote bags med tryck – shoppingkassar

Tote bags kan tillverkas av nästan vilket material som helst, men de tre stora är polypropylen, bomullscanvas och polyester.

Tygkasse av polypropen

Polypropenpåsar skapas av en typ av plast som smälts och snörs ihop till tygplattor som sys ihop till påsar. Eftersom det är vattenbeständigt och billigt används detta material ofta för att tillverka återanvändbara shoppingväskor för stormarknader.
Väska av canvas
Canvas är ett robust skiktat bomullstyg, därför blir bärkassar som tillverkas av detta material starka och solida. Canvasväskor kan också tvättas i maskin och sträcks lätt, vilket gör dem till en utmärkt och långvarig produkt.

Tygkassar av polyester

Polyester är en syntetisk textil med silkeslen känsla som tillverkas av plast av polyetentereftalat (PET). Polyesterpåsar är hållbara och lätta att rengöra. Polyester är också skrynkeltålig, vilket gör den idealisk för packbara eller vikbara väskor.

Ryggsäck med tryck

Ryggsäckar kan användas till allt från att bära skolböcker till att vandra uppför ett berg. Ryggsäckar, precis som bärkassar, tillverkas av olika material, t.ex. polypropylen, bomullsduk och polyester. Ryggsäckar med dragsko och ryggsäckar med dragkedja är de två vanligaste typerna av reklamryggsäckar.

Ryggsäck med dragsko

Ryggsäckar med dragsko är rektangulära väskor med en dragsko som stängs i toppen. Dragsnöret knyts i botten av påsen i båda ändarna och bildar remmar för ryggsäcken. Dessa påsar består ofta av polypropylen eller polyester, vilket gör dem både hållbara och kostnadseffektiva.

Tygpåsar med dragkedja fästs med hjälp av en dragkedja i stället för en dragsko och kan tillverkas av nästan vilket material som helst. Eftersom de är utformade för att hålla mer vikt kommer de att vara mer robusta och långvariga än dragkedjepåsar av polypropylen. På grund av det stora utbudet av former och material kan dessa ryggsäckar tillverkas för att passa ett antal olika ändamål, från skolväskor till vandringsryggsäckar.
Väskor som är isolerade

Isolerande väskor med tryck

Isolerade väskor har ett termiskt foder och används för att hålla varor kalla eller uppvärmda. Beroende på väskans storlek finns det många användningsområden! Mindre isolerade påsar är idealiska för luncher, medan större påsar i tote-storlek är idealiska för picknickar och matleveranser.

En av de mest tilltalande aspekterna av reklampåsar är det breda utbudet av stilar som erbjuds. Det finns hundratals olika produkter med olika fack, clips, handtag och andra funktioner för var och en av de väskor som beskrivs ovan. Oavsett vilken typ av väska du letar efter kan vi hjälpa dig att komma igång! Om du vill veta mer kan du kontakta oss omedelbart.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *