Köpguide till bärkassar med tryck – Svar på olika frågor

Varför ska du köpa bärkassar med tryck ?

Återanvändbara kassar har nyligen hamnat i rampljuset på grund av den ökande oron för miljön. Dessa reklampelare, som en gång i tiden var begränsade till naturbutiksfolket, är nu den nya normen för alla. Varför skulle inte din logotyp visas på återanvändbara påsar om kunderna bär dem?

Behöver du fler bevis på att reklampåsar passar bra för ditt företag? Ta hänsyn till följande:

Kunder som fick en reklampåse använde den i genomsnitt 9 gånger varje månad, enligt en nyligen genomförd studie av Advertising Specialty Institute (ASI). Din logotyp kommer att vara synlig på en mängd olika ställen som ett resultat av denna användning.
Återanvändbara väskor sänder ett positivt budskap till dina kunder och potentiella kunder genom att förknippa ditt företag med miljömedvetenhet. Tryckta bärkassar kan förknippas med praktiskt taget vilken kampanj eller händelse som helst – de har till och med blivit populära som bröllops- och festgåvor!

Hur fungerar tryckmetoden?

En vanlig tryckmetod som används till tygpåsar är transfertryck. Den är videon visar hur det går till från början till slut.

Vem kan använda sig av bärkassar med tryck?

Eftersom de är så mångsidiga är reklambagarna bland de mest populära reklamartiklarna. Låt oss ta en titt på några av de mest typiska köparna av tote bags.

Skolor: Skolor tycker om att ge bort tygkassar till elever, lärare och fakultet.
Företag som använder sig av bärväskor: Det finns helt enkelt för många metoder för vita företag att använda bärkassar för att nämna dem. Några exempel är utdelningar på mässor, picknickgåvor på arbetsplatsen, företagssammankomster och så vidare.


Livsmedelshandlare: Med tanke på att städer över hela landet inför restriktioner för plastpåsar är återanvändbara bärkassar ett logiskt val för butiker att ge bort eller sälja till kunderna.
Hotell: Ibland lämnar gästerna hotellet med mer saker än de hade med sig. Ge dem en högkvalitativ väska som håller längre än resan hem.
Tygpåsar är en av våra mest populära gåvor under veckan för uppskattning av sjuksköterskor!
Samordnare av privata evenemang: Behöver du presentpåsar till ditt evenemang? Överväg att använda bärkassar i stället för pappers- eller plastpåsar för att utmärka ditt evenemang.

Var kan du använda bärkassar?

Läs vidare för att lära dig mer om några av de vanligaste användningsområdena för tote bags.

Mässor på högskolor: Ge studenterna en bärväska med flygblad och annan relevant information om din institution. De kommer inte bara att kunna ta med sig all nödvändig information hem, utan de kommer också att få ett personligt minne av din skola.
Välkommen till nya anställda: Få dina nyanställda att känna sig välkomna genom att ge dem en bärkasse fylld med godis och annat reklammaterial.
Mässor: Ska du gå på en konferens? Se till att ditt utställningsföremål innehåller en mässgåva som kunderna kan använda!
Festivaler: Planerar du att delta i ett utomhusarrangemang på våren eller sommaren? Uppmuntra deltagarna att stanna till vid din monter och sprida information om ditt företag under evenemanget.

Material för bärkassar med tryck

När det gäller återanvändbara väskor finns det många olika material och stilar att välja mellan. Låt oss ta en titt på några av de vanligaste alternativen innan du fattar ett beslut.

Reklamväskor av polypropen: Polypropen är en termoplastisk polymer som tillverkas till ett icke-vävt “tyg” som ofta används i reklampåsar. Polypropenpåsar tillverkas vanligtvis delvis av återvunnet material. De är robusta och hållbara nog för frekvent användning, och många modeller kan återvinnas om det finns anläggningar. Många Deluxe-modeller kan stödja ett fyrfärgstryck i process, vilket gör dem perfekta för komplicerade logotyper. Vissa polypropylenpåsar är laminerade, vilket ökar deras vattenbeständighet och torkbarhet. Majoriteten av de miljövänliga påsar som säljs i livsmedelsbutiker är polypropylenpåsar. De används också i stor utsträckning vid kongresser och handelsutställningar. Väskor av bomull och canvas är populära på grund av sin hållbarhet och sitt bättre upplevda värde. Dessa material är också maskintvättbara, vilket ökar deras användbarhet som matkassar. För att underlätta miljömarknadsföring finns det väskor i ekologisk bomull. Bomullsväskor är idealiska för speciella tillfällen eftersom de finns i en mängd olika trendiga stilar. Bomullsväskor är populära som bröllopsgåvor och kongressväskor.

Anpassade juteväskor: Eftersom jute är en naturlig vegetabilisk fiber är det ett utmärkt val för miljövänliga kampanjer. Jute är inte bara robust och långvarigt, utan också biologiskt nedbrytbart! Dessa påsar är ett fashionabelt alternativ för speciella tillfällen och för användning i detaljhandeln. PET (polyetentereftalat) är ett termoplastiskt material som ofta används för livsmedels- och dryckesförpackningar. PET-plastflaskor kan återvinnas och omvandlas till fibrer som kan användas för att tillverka en rad olika produkter. PET-påsar är mycket hållbara och ett utmärkt exempel på hur man förvandlar sopor till skatter!

Saker att tänka på när du köper tygkassar

Här är några viktiga överväganden som du bör ha i åtanke när du köper skräddarsydda tygkassar.

Avsedd användning: Det är viktigt att avgöra hur dina mottagare kommer att använda påsarna. Kommer de att vara på mässgolvet? Skickas föremålet som en del av en kundgåva? Vilken väska du köper bestäms av hur du tror att mottagarna kommer att använda den.
Exempel: Eftersom vi har så många bärkassar i vår katalog rekommenderar vi att du begär ett prov innan du gör ett köp. På så sätt kan du sätta väskan på prov och se om den uppfyller dina krav.
Kvantitet: Våra högkvalitativa detaljhandelsväskor har en minsta kvantitet på 3 stycken, medan våra ultraprisvärda artiklar har en minsta kvantitet på 300 stycken.
Produktionstid: De flesta av tote bags i olika kollektioner kan produceras och skickas inom 3-5 arbetsdagar. Rådgör med butik för mer exakta detaljer kring hur långa produktionstiden är.
Material: Som tidigare nämnts erbjuder vi tote bags i en mängd olika material och i olika prisklasser.
Storlek: Storleken du väljer bestäms av hur du tänker dig att dina mottagare ska använda väskorna. Om du vill att mottagarna ska använda påsen som en återanvändbar matkasse, välj en större påse. Om du ska använda bärkassarna som giveaway-påsar vid evenemang och handelsutställningar, välj ett av våra mindre val.

Göra själv

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *