The building

The building

OP5 är ett riktigt multifunktionshus mitt i Stockholms city.
Förutom kontorsplanen, som blir något utöver det vanliga, innehåller huset även en stor härlig takterrass och flera flexibla ytor under markplan. Här går det att skapa ett riktigt drömkontor för företag med högt ställda krav.

Smart disposition

Genom att man koncentrerar kontoren till ovanvåningarna och alla andra ytor under markplan skapas rejält tilltagna samlingsplatser i det egna huset där företagets alla medarbetare kan sammanstråla och utbyta idéer och tankar. Det är så mycket bättre jämfört med att ha de olika mötesrummen utspridda på kontoret, och definitivt smartare än att hyra mötesplatser på stan. Och när man samlar ihop och skjuter ner funktionerna under mark skapas förutom synergi också en riktigt bra totalekonomi. Detta är nya tidens sätt att arbeta för företag med högt ställda krav och som vill kunna attrahera de bästa talangerna med ett kontor mitt i city!

The Make-over

Just nu är arbetet i full gång med att skapa Stockholms nyaste kontorshus. Allt byts till nytt; tekniska system, ventilation, hissar, fasad, glaspartier – you name it! Allt för att göra OP5 till ett riktigt drömkontor för den som flyttar in.

Ett eget hus med ert egna varumärke

På OP5 finns det alla möjligheter att sätta företagets varumärke på huset. Att huset blir ”ert varumärke”-huset. Tänk på Chrysler Building, NK-huset, DN-skrapan eller Mercedes Benz-huset. Det är något som inte många företag får chansen att göra. Huset passar både som ett renodlat HK eller som en satellit till ett befintligt större kontor.