The location

The location

På senare år har det skett ett stort paradigmskifte och allt fler företag väljer nu att sitta i Klara och City framför Stureplan och Norrmalmstorg. Och på OP5 sitter man definitivt i City. Precis intill Centralstationen och med närhet till allt som behövs. Mer centralt än så här blir det inte!

Läget som spar tid

OP5 har också Stockholms mest kommunikativa läge, rakt ovanpå alla tänkbara kommunikationer. Det innebär att bolagets alla medarbetare får minsta möjliga restid. Vare sig man åker från Strängnäs, Sollentuna eller Södermalm ligger kontoret precis intill stationen man går av på. Det är reseeffektivitet på riktigt. Ingen behöver byta färdmedel till Fridhemsplan eller promenera till Norrmalmstorg. Ofta tar dessa sista meter lika lång tid som att komma in till citykärnan.

Om ni sitter i city redan idag kan ni troligen sänka er hyra med 25% genom att flytta hit. Eller om ni sitter t ex vid Norrtull, i Lindhagen eller på Garnisonen, då kommer hyresnivån att vara likvärdig – trots att ni flyttar till stans mest centrala kontor. Ingen dålig idé, eller hur?

Snabbt, smidigt och lyxigt

Det centrala läget gör OP5 attraktivt för cyklister. I fastigheten finns det alla möjligheter att skapa ett eget cykelgarage deluxe för att motivera medarbetarna att ta cykeln. Vi kallar konceptet för Bike:Lab och vill man lyxa till det ännu mer kompletterar man med snygga omklädningsrum och torkmöjligheter.

Direkt access in i huset

För de som kör bil till kontoret finns det ett stort garage precis intill OP5 med en egen ingång direkt in i huset. Smidigt och tryggt på samma gång. Här finns också ett antal laddplatser att tillgå samt bilvård och möjligheter för besökare att parkera.

Centralstaden växer fram

Husets toppläge blir ännu bättre då den nya Centralstaden snart växer fram. En helt ny stadsdel vid Centralstationen. Det blir bostäder, kontor och retail samt fler tågspår och mer effektiva flöden för resenärer. OP5 ligger precis mellan citykärnan och nya Centralstaden. Läs mer på centralstaden.se